La jornada de divendres ha sigut intensa i els nostres nedadors i nedadores han continuant brillant.

La jornada s’inaugurava amb el 4t lloc de la Maria Rosa Llivina (+60) a la prova dels 800 lliures. Poc després, la nostra companya Sabi Martínez (+30), faria sonar la campana pel seu rècord d’Espanya a la prova dels 800 lliures. Martínez aturava el cronòmetre amb uns excel·lents 9:49.27.

Fred H. de Bruijn (+75) es penjava la medalla de plata als 400 lliures mentre que el Jordi Font es feia amb un meritori 5è lloc a la categoria +60.

Torn després pels 100 estils femenins que ens van deixar la segona plata de la jornada signada per Meri Gonfaus (+40), que aconseguia el rècord català de la prova. Gina López (+25) es classificava en 11a posició.

Els esquenistes, a la prova del doble hectòmetre, també van fer la seva feina: plata per Eneko Martos (+30) i per Sandra Garcia (+35). Maria Letosa (+25), va aconseguir la quarta posició.

Als 50 lliures, Cesc Coll (+55) batia el rècord d’Espanya deixant-lo en 26.42. Juanma Torralbo (+40) es classificava en 27a posició i Marc Subirachs (+35), en 30a posició.

Pel que fa a les dones, Cinta Vilanova (+45) s’imposava a la prova ràpida i Isabel Garcia (+40) era quarta.

Segon rècord d’Espanya de la jornada per Cesc Coll, aquest cop als 200 estils. El seu temps, 2:32.37. Jordi Martínez-Quintanilla (+35), es penjava el bronze a la mateixa prova.

La prova dels estils femenins també va deixar-nos dues medalles: la primera, l’or de la Meri Gonfaus a la categoria +40 i la segona, la plata de Gina López a +25. Sandra Garcia i Esther Martínez, ambdues de la categoria +35, van ser 5a i 9a, respectivament.

La jornada va acabar amb els relleus 4x50 estils masculins i femenins. En categoria masculina, el relleu +160 (Martos, Clapera, Martínez-Quintanilla i Coll) va penjar-se el bronze. En categoria +200, van ser 13ns (Font, Salom, Torralbo i H. de Bruijn).

En categoria femenina, or pel relleu +160 (S. Martínez, Gonfaus, I. Garcia i Vilanova) i 6a posició pel relleu +120 (Letosa, E. Martínez, S. Garcia i López).

Tres rècords d’Espanya i un de Catalunya els obtinguts en la segona jornada de campionat, a més de 6 medalles d’or, 5 de plata i 2 de bronze. El club, se situa en 9a posició a la classificació general.

X