La sessió de dissabte també va ser una jornada productiva pel nostre equip que va continuar sumant medalles, rècords i bons registres a les proves nedades.

La jornada va començar amb la participació a la prova dels 50 papallona. El primer en tirar-se a l’aigua en aquesta prova va ser en Cesc Coll (+55) que es feia amb la medalla de plata. En Juanma Torralbo (+40), aconseguia la 25a posició. Pel que fa a les dones, tant la Cinta Vilanova (+45) com l’Isabel Garcia (+40) guanyaven el bronze a les seves respectives categories.

La següent prova que es va disputar van ser els 100 esquena. L’Eneko Martos (+30) va acabar en 5a posició, mentre que la Sandra Garcia (+35) i la Maria Letosa (+25) van aconseguir pujar al darrer esglaó del podi. La Lali Batlle (+45) va ser setena en aquesta prova.

Després de l’esquena va ser el torn dels 200 lliures. En Fred Hendrik de Bruijn (+75) i en Cesc Coll (+55) van imposar-se a la prova a les seves respectives categories. En el cas d’en Cesc, a més, va fer-ho batent el rècord d’Espanya de la categoria amb un temps de 2:11.43. En categoria femenina, la Cinta Vilanova va guanyar l’or a la categoria +45 i la Sabina Martínez va fer-se amb la plata a +30. La Gina López (+25), va aconseguir la sisena posició i l’Esther Martínez (+35) va ser 12a.

La darrera prova individual van ser els 100 braça. En Josep Salom (+55) va vèncer la prova, mentre que en Quim Clapera es proclamava sotscampió a la categoria +50. En Juanma Torralbo, a la categoria +40, va ésser 12è i en Jordi Martínez-Quintanilla (+35), 5è. Pel que fa a les fèmines, Meri Gonfaus (+40) batia el rècord d’Espanya amb una magnífica marca 1:17.80. La seva companya, Esther Martínez (+35), era 7a.

La jornada tancava amb els relleus de 4x50 lliures mixtes. En categoria +200 (Salom, I. Garcia, Coll i Vilanova) l’equip va ser segon. En categoria +160 (Clapera, Gonfaus, S. Martínez i Martínez-Quintanilla), van ser 4ts i en +120 (S. Garcia, Torralbo, Subirachs i López) , 20ns.

En total, la jornada ens va deixar dos rècords d’Espanya. El medaller després d’aquesta tercera jornada era de 19 ors, 11 plates i 8 bronzes. El club continuava en 9a posició a la classificació general.

X