El diumenge va tenir lloc la quarta i darrera jornada del Campionat d’Espanya. El cansament acumulat no va fer minvar els bons resultats del nostre equip, que va continuar al capdamunt de totes les classificacions.

La primera en llençar-se a l’aigua va ser la Marina Vilarrasa (+45), que va aconseguir la 14a posició als 50 braça. La Gina López (+25), va classificar-se 11a. Pel que fa a la categoria masculina, en Josep Salom (+55) va imposar-se a la prova, igual que el seu company Quim Clapera que, a més, batia el rècord d’Espanya de la categoria +50 amb un temps de 31.86.

Els 100 lliures femenins van deixar-nos força medalles. La primera, la d’or de la Cinta Vilanova (+45), la segona va ser per la Meri Gonfaus (+40), que va guanyar la de plata i va batre el rècord català de la prova; i la tercera, la de bronze per la Sabi Martínez (+30). També van nedar aquesta prova la Lali Batlle (+45), 15a i la Gina López (+25), 9a.

En categoria masculina, en Juanma Torralbo (+40) també nedava l’hectòmetre de lliures, aconseguint la 24a posició. En Jordi Martínez-Quintanilla i en Marc Subirachs, ambdós de la categoria +35, van ser 8è i 22è respectivament.

Per acabar, es van nedar els relleus de 4x50 estils mixtes. L’equip +120 van ser quarts (Martos, Martínez-Quintanilla, S. Martínez, Gonfaus), mentre que el +160 (Letosa, Clapera, I. Garcia i Subirachs) es feia amb la medalla de bronze.

Després de quatre jornades intenses, el nostre club va aconseguir 22 medalles d’or, 12 de plata i 10 de bronze. En total, els nostres van batre 8 rècords d’Espanya. A més, per la suma de punts, vam aconseguir la 9a posició a la classificació general dels 166 clubs participants, essent el primer club català classificat. Per categories, les dones van ser 8es i els homes 14ns.

X