El passat dissabte dia 25 de febrer va tenir lloc a Salt el III Trofeu Màster CN Swimfaster. Hi van prendre part 135 nedadors i nedadores de 27 clubs. Pel que fa al nostre club, hi van participar 15 nedadors i nedadores, essent el segon club amb més participants. En categoria masculina, aquests van ser: F. Hendrik de Bruijn, F. Coll, M. Caralt, D. Morales, J. Torralbo, S. Arjona, J. Puig i M. Subirachs. I en categoria femenina, M. R. LLivina, L. Batlle, M. Gonfaus, C. Navarro, S. Martínez i G. López.

A nivell individual, cal destacar el rècord d’Espanya aconseguit per Cesc Coll (+55) a la prova dels 100 lliures amb un temps de 58.33 (anterior 58.72), prova en què va classificar-se en segona posició de la general. En Dani Morales, (+40), va batre el rècord català de la prova dels 50 papallona (26.02 pels 27.40 anteriors).

La nedadora Meri Gonfaus (+40), va endur-se el trofeu a la millor marca del campionat per la seva actuació als 100 estils, prova en què va imposar-se i on va batre el rècord del campionat. També va guanyar les proves dels 50 lliures i els 50 braça. Doblet, per tant, als 100 estils, doncs la segona classificada va ser la Gina López (+25).

Doblets també per les nostres nedadores a la prova dels 100 papallona i dels 100 braça. La Sabi Martínez (+30) va guanyar els 100 papallona i va batre el rècord de la competició, mentre que Cira Navarro (+35), que s’estrenava com a nedadora del nostre club, va ser segona. La Cira també va arribar en segon lloc a la prova dels 200 lliures. Als 100 braça, Sabi Martínez va vèncer la prova i Gina López va fer-se amb la plata.

En Miquel Caralt (+50) va imposar-se als 400 estils i va establir un nou rècord del campionat en aquesta prova. Cal a dir que en Miquel va baixar gairebé 20 segons la seva millor marca personal i es va quedar a tant sols 8 centèssimes del Rècord de Catalunya. D’altra banda, en Juanma Torralbo, va guanyar la prova dels 200 estils.

A més, la Sabi Martínez (+30) va classificar-se en primera posició als 100 lliures i va ser segona als 100 esquena. Amb la suma de punts de les 4 proves de 100, la Sabi va proclamar-se guanyadora especialista 4x100m.

Finalment, en Josep Puig va classificar-se en 3a posició a la prova dels 100 braça.

Les diferents actuacions dels nostres nedadors i nedadores van suposar la victòria per punts a la classificació general per clubs. Amb aquesta competició, el club continua reafirmant-se com el millor club català màster.

X