El passat dissabte, 17 de juny, va tenir lloc el VIII Campionat de Catalunya i d’Espanya d’Aigües Obertes. 17 nedadors i nedadores AQM van participar a la prova dels 3km disputada a l’Estany de Banyoles (Girona): Gina López, Maria Letosa, Sabina Martínez, Esther Martínez, Míriam Díaz, Cinta Vilanova, Maria Rosa Llivina, Eneko Martos, Andreu Esteva, Jordi Martínez-Quintanilla, Dani Morales, Juanma Torralbo, Xavier Galiana, Miquel Caralt, Jordi Font, Jaume París i Fred Hendrik de Bruijn.

El nostre club va aconseguir la primera posició per clubs al Campionat d’Espanya tant en categoria conjunta com en categoria femenina, mentre que en categoria masculina vam ser 5ens. Tot un èxit sense precedents, doncs és el primer cop que el club guanya un Campionat d’Espanya i puja a l’esglaó més alt del podi.

A més, es van aconseguir 6 medalles al Campionat Estatal: dues medalles d’or (Fred Hendrik de Bruijn +75 i Cinta Vilanova +45), una de plata (Sabina Martínez +30) i tres de bronze (Gina López +25, Esther Martínez +35 i Maria Rosa Llivina +60); i 7 al Campionat de Catalunya:  3 d’or (Fred Hendrik de Bruijn +75, Sabina Martínez +30 i Cinta Vilanova +45) dues de plata (Gina López +25 i Maria Rosa Llivina +60) i dues de bronze (Miquel Caralt +50, Jordi Font +60).

Enhorabona a tots. Entre tots ho heu fet possible!!!

X