INFORMACIÓ

Club Natació AquaMasters

El nostre club es va crear a l’any 2008 per juntar gent per competir en la categoria màsters, arrel dels problemes que alguns dels nostres socis havien tingut per competir en aquesta categoria als seus clubs.

És un club virtual, sense instal·lacions ni seu social, i els nostres socis estan repartits per tota la península.

Cada soci entrena a les instal·lacions del club que té més proper i del qual és soci.

Per a ser soci AQM només cal pagar una quota anual i única de 36 € i la llicència territorial catalana 50 €. Total 86 € anuals per poder competir amb nosaltres.

Destacar que la llicència territorial serveix per competir a qualsevol competició d’àmbit nacional i estranger, a excepció dels campionats d’Espanya pels quals s’ha de tramitar la llicència espanyola mitjançant la RFEN.

El cost de la llicència espanyola és de 50 euros, però només es tramita en cas que el nedador vulgui anar als campionats d’Espanya, que normalment se celebren entre finals de gener i inicis de febrer.

Després, cada soci paga el que gasta (inscripcions en competicions, material del club, llicència espanyola en cas d’assistir als d’Espanya), cada soci diposita al nº de compte bancari del club una quantitat de diners del qual descomptem els 78 euros inicials (quota + llicència catalana), i la resta serveix per anar cobrint les despeses individuals de cada soci.

El saldo de cada soci és individual i ens preocupem d’informar periòdicament de la quantitat de diners que els hi resta a cada soci, de manera que la gestió del saldo és individualitzada per cada soci.

Si a final de temporada el soci té saldo positiu al seu compte, aquest saldo servirà per iniciar la següent temporada i així successivament. Quan un soci està pròxim a quedar-se en negatiu l’informem immediatament.

Diposem d’equipació de club: xandall, motxilla, casquet, polo i samarreta.

De la tramitació de llicències i inscripcions ens ocupem nosaltres. El soci AQM només s’ha de preocupar d’enviar-nos un mail amb les proves que vol nedar a les competicions en què estigui interessat. Cada nedador és lliure de decidir a quines competicions vol anar i quines proves vol nedar.

Enviem sempre la normativa de totes les competicions informant de les dates límits per a comunicar-nos quines proves vol nedar cada soci.

Com la majoria dels AQM estem a Catalunya, enviem sempre les normatives de les competicions catalanes. Tot i això, si hi ha cap nedador interessat en anar a una competició fora de Catalunya, només cal que ens ho digui i nosaltres ens encarreguem de gestionar tot el procés d’inscripció.

Per ser soci dels AQM no hi ha plaços d’inscripció, en qualsevol moment de la temporada es pot federar per nosaltres.

Estem sempre a la disposició de qualsevol dubte que tingueu.

Per comunicar-vos amb nosaltres tenim:

  • Correu del club és natacio@aquamasters.cat.
  • Facebook CN AquaMàsters Facebook
  • Twitter CN AquaMàsters Twitter
  • Telèfon contacte: 654-10-75-14 (trucades i whatsapp)
  • 2 grups de Whatsapp:
    • Un merament informatiu on enviem normatives de competicions, llistat d’inscrits i resultats.
    • Un altre de caràcter molt més lúdic on tothom té llibertat de dir la seva i en el qual fem entre tots una mica més de pinya!!

El número de compte del club és:

ES33 0182 4291 3802 0156 0734

Per donar-se d’alta com a soci, apart d’abonar la quota i llicència (86 €), és necessari que cada soci ens envii el seu DNI escanejat, ja que és requisit imprescindible per a que la federació catalana ens tramiti la llicència.

Una abraçada i fins aviat.

X